Nieuwe baan Kiaya

Voor alle lieve zwangeren, mama’s, partners en mijn collega’s waar ik afgelopen jaren mee heb mogen samenwerken.
Ik heb afgelopen 5 jaar met heel veel liefde, passie en plezier mogen werken als verloskundige. Wat een ontzettend fijne tijd heb ik gehad! Vele van jullie heb ik mogen bijstaan en samen hebben we veel bijzondere momenten mogen delen. Elke herinnering uniek en elk moment eigen. Ik ben ontzettend dankbaar voor jullie vertrouwen in mij en dat ik telkens weer deel uit mocht maken van jullie avontuur. Alle emoties waarin ik mocht delen, het verwelkomen van nieuw leven en alle groei die ik heb mogen zien, dankjewel! Het is voor mij ook tijd om door te groeien. Sinds ik zelf mama ben vind ik de combinatie van verloskundige en mama zijn onrustig. Daarom heb ik besloten om op zoek te gaan naar meer regelmaat in mijn leven. Dit heb ik gevonden in een nieuwe baan! Ik mag mijzelf vanaf mei 2021 docent verloskunde gaan noemen en ga toekomstige generaties opleiden. Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan en op een andere manier nog steeds met dit prachtige vak bezig te mogen zijn.
Ook alle lieve kraamverzorgsters, lactatiekundigen, verpleegkundigen, gynaecologen en mijn collega verloskundigen wil ik bedanken voor de fijne samenwerking afgelopen tijd! In het specifiek mijn eigen team waarin het zo fijn is geweest. Ik laat jullie achter met een team van fantastische dames die ik ga missen! Stuk voor stuk kanjers!
Wat je in hart bewaard, raakt je nooit meer kwijt.
Liefs, Kiaya