Assistentes en waarneming

 

Praktijkassistentes

Onze praktijkassistentes zijn vaak jullie eerste aanspreekpunt aan de telefoon en bij het spreekuur. Ze bieden jullie een warm welkom en ondersteunen ons bij het spreekuur en administratieve zaken. Ook doen ze de bloedafnames in de zwangerschap die noodzakelijk zijn,  je hoeft dan niet weer extra naar het ziekenhuis te gaan om bloed te laten prikken. Zij kunnen veel van je vragen al beantwoorden, zodat de verloskundigen meer tijd en aandacht voor je hebben tijdens de bevalling en tijdens het spreekuur en zo min mogelijk telefonisch worden gestoord. Bij spoedgevallen zullen ze uiteraard altijd doorverwijzen naar de verloskundige. Het blijft natuurlijk altijd mogelijk de verloskundige rechtstreeks te spreken!

Esther Jongsma

Ik werk sinds januari 2009 in de Verloskundigenpraktijk Harderwijk. Hiervoor heb ik een aantal jaren gewerkt als assistente in een huisartsenpraktijk.

Lees verder

Ria van der Meulen

Vanaf juli 2010 werk ik met veel plezier als assistente bij de verloskundigenpraktijk. Na mijn opleiding tot verpleegkundige heb ik gewerkt op de afdeling kraam- en gynaecologie in een ziekenhuis.

Lees verder

Waarneming

In onze praktijk werken we met één vaste waarneemster, omdat we begrijpen dat een vertrouwd gezicht erg belangrijk is zowel in de zwangerschap als tijdens de bevalling en het kraambed.  Zij werkt voor ons in het geval van ziekte, vakantie of bijvoorbeeld bijscholingen.

Kiaya Knoop

Mijn missie is tevreden ouders die met een goed gevoel terugkijken op hun zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Ik geniet erg van mijn werk en het contact met de cliënten en partners. Ik vind het een uitdaging en erg belangrijk om de zorg optimaal en op maat te leveren voor moeder en kind. Ik vind de […]

Lees verder