Ervaringen

We vinden het heel erg leuk en waardevol als jullie een berichtje willen posten op deze pagina over de ervaringen met onze praktijk! Dat kan door een bericht te sturen naar: info@verloskundigenpraktijkharderwijk.nl of door iets in te vullen op de enquête.

Bedankt voor jullie moeite we waarderen dit enorm!

oktober 2021
Persoonlijke aandacht en hebben het beste met je voor!

Ik vind het goed dat jullie alle tijd nemen voor de mensen en ook echt persoonlijke aandacht geven. Ook geven jullie veel informatie waar je wat aan hebt en word je altijd serieus genomen. Ook al bel je voor de 10e keer vonden jullie het niet erg en word je altijd goed geholpen. Met een eventuele volgende zwangerschap zouden we zeker bij jullie terug komen. Ook heb ik al onze vrienden en familie al de praktijk aangeraden!! Jullie zijn toppers.

Onze keuze voor deze praktijk is de beste keuze geweest die we konden maken. Ze hebben hier echt persoonlijke aandacht voor je en hebben altijd het beste met je voor. Altijd als ik belde werd er naar mij geluisterd en werd ik series genomen. Mijn man en ik zijn alleen maar positief te spreken voor deze praktijk! We raden het iedereen aan.

Lianne en Fatih
oktober 2021
Top verloskundigen!

Top verloskundigen met kennis en kunde! Kunnen goed anticiperen op verschillende situaties.

Kevser
oktober 2021
Betrokken verloskundigen met voldoende tijd en aandacht

Alle verloskundigen hebben me altijd goed geholpen. Ik heb me altijd gehoord gevoeld. Ook tijdens mijn bevalling en overdracht naar het ziekenhuis hebben zij contact gehouden met ons. Iedereen nam voldoende tijd voor onze vragen en verhalen. Ook de betrokkenheid naar mijn partner en andere zoontje toe voelde prettig.

Linda
oktober 2021
vriendelijke, spontane en intelligente meiden die verstand van zaken hebben!

In de verloskundige praktijk harderwijk werken stuk voor stuk vriendelijke, spontane en intelligente meiden die verstand van zaken hebben.

Ik kijk met veel plezier terug op vier fijne zwangerschappen en goede begeleiding bij de bevallingen. Ik ga de dames missen!

Joyce en Gert
september 2021
We voelden ons erg op ons gemak in de praktijk

Hele fijne samenwerking, fijne verloskundigen die op de goede manier communiceren en stuk voor stuk lief en geïnteresseerd zijn in je situatie.

Ik raad deze praktijk zeker aan. Er wordt goed advies gegeven, je kunt altijd met vragen bij ze terecht, ze denken goed met de situatie mee en vooral de medewerkers zijn stuk voor stuk erg vriendelijk en geïnteresseerd wat er voor zorgt dat wij ons erg op ons gemak voelde bij de praktijk.

Matthias en Mathilde
september 2021
Echt en aanrader! veilig kundig gezellig en betrokken team!

Echt een super team! Wat waren we blij dat we weer bij jullie terechtkonden en dan dit keer voor ons tweede kindje. Van begin tot eind super begeleid en onwijs dankbaar voor al jullie kennis en kunde. We zouden de praktijk in een paar woorden omschrijven als: – Veilig – Kundig – Gezellig – Betrokken Kortom een echte aanrader! Super dank weer voor alles!

Lieve groetjes, Ruben, Joyce, Hailey en Jay

Ruben, Joyce, Hailey en Jay
september 2021
Ik kan deze praktijk erg aanbevelen!

Ik vond het erg fijn dat ik meteen een vroege afspraak kon maken toen ik erachter kwam dat ik zwanger was. En ook was het ontzettend fijn dat ik gesteund werd in mijn keuze voor een geplande sectio.
Verder werd er ook met mijn dochter erg leuk omgegaan en mocht ze er altijd bij zijn als dat zo uitkwam. Er werd goed gekeken naar wat nog wel mogelijk was binnen de toen geldende Corona regels.

Ik kan deze praktijk erg aanbevelen. Ze denken goed mee met alles omtrent je zwangerschap en geven ook de informatie precies in de juiste week zodat je niet het gevoel hebt overspoeld te worden door alle informatie. Tevens kijken ze ook goed naar eerdere bevallingen en als je ook nog onder controle van de gynaecoloog staat wordt er altijd besproken wat daar is gezegd en gedaan.

Gera
augustus 2021
Bedankt voor alle goede zorgen!

Lieve verloskundigen en assistentes,

Wij willen jullie allemaal bedanken voor de goede zorgen! We zijn super blij met jullie allemaal!

 

Fatin, Lianne en Aleyna