Ervaringen

We vinden het heel erg leuk en waardevol als je een berichtje wilt posten op deze pagina over de ervaringen met onze praktijk! Dat kan door een bericht te sturen naar: info@verloskundigenpraktijkharderwijk.nl of door iets in te vullen op de enquête.

Bedankt voor de moeite!

oktober 2020
Bedankt voor alle goede zorgen!

Heel erg bedankt voor de goede begeleiding voor, tijdens en na de geboorte!

Rens en Eveline
september 2020
Bedankt voor de vertrouwde veilige sfeer en jullie passie voor het werk

Bedankt voor;

-de begeleiding tijdens de zwangerschap

-alle vragen die we konden stellen

-de vertrouwde en veilige sfeer

-jullie liefde en passie voor het werk

-jullie steun en aanmoediging!

Bedankt voor alles jullie zijn toppers

Harm-Jan, Corry, David, Boaz en Emma
augustus 2020
Vertrouwde, geruststellende en gezellige begeleiding

Lieve verloskundigen,

Wij willen jullie heel erg bedanken voor de vertrouwde, geruststellende en gezellige begeleiding omtrent de zwangerschap. We hebben een gezonde dochter het het erg goed doet. Dankzij de controles en de centering bijeenkomsten, waren wij erg goed voorbereid op de komst van Novella . Wij zullen de verloskundigenpraktijk aan een ieder aanbevelen en wij hopen jullie in de toekomst nog eens te zien!

Salvo, Dilore en Novella
juli 2020
Bedankt voor alle goede hulp, adviezen en begeleiding

Lieve Marjolein, Linda, Aarda, Annerieke en Kiaya,

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor alle fijne gezellige, professionele begeleiding tijdens de zwangerschappen en bevallingen. Het was steeds een feestje om naar de praktijk te komen en we kijken terug op al deze kostbare momenten. De geboortes van onze kinderen zijn bijzondere gebeurtenissen in ons leven geweest! Dank voor alle goede hulp, adviezen en begeleiding hierin.

Het ga jullie allen goede en heel veel succes, plezier en zegen in jullie mooie werk!!

Harmen, Maaike, Madelief, Benjamin , Florian en Catootje
juli 2020
een praktijk waar je zo welkom bent!

Lieve verloskundigen,

9 maanden lang zien we elkaar zo frequent in een praktijk waar je zo welkom bent. Van de intake tot de laatste wee, van begin tot eind puffen jullie mee. Heel persoonlijk, een vertrouwensband, maar ook met een zakelijkheid omrand. Een lach, een traan, blijheid en verdriet, een baby, een wonder in het verschiet. Wij zijn jullie dankbaar voor alles waarin jullie ons hebben begeleidt. Wat is zwanger zijn toch een bijzondere tijd.

Enorm bedankt voor alle zorgen en hulp. Jullie zijn stuk voor stuk toppers. Hopelijk tot een volgende keer!

Anne-Laura, Jeremy en Jonah
juni 2020
Top vrouwen!

Tijdens de zwangerschap van ons eerste kindje, mochten wij onder controle staan bij de kanjers van Dé verloskundigenpraktijk Harderwijk. De zwangerschap en de bevalling mede dankzij de lieve, attente en professionele dames van deze praktijk, zeer voorspoedig verlopen. Tijdens de controles werden we altijd zeer prettig geholpen en werd alle tijd genomen. We kregen deskundig advies en de begeleiding tijdens en na de bevalling hebben we als zeer prettig ervaren. Bij bijzonderheden of vragen konden we altijd bellen of langskomen. Niks dan lof over deze top vrouwen!

Henriëte
april 2020
Onwijs fijne praktijk

Wat een onwijs fijne praktijk, met allemaal lieve professionele dames die er werken. Ontzettend goed begeleid door iedereen de afgelopen 9 maanden en nu een prachtzoon rijker! Allemaal bedankt, Kiaya topper jij helemaal voor de fantastische hulp tijdens de pittige bevalling.

Laura
april 2020
Wat een super fijne praktijk met stuk voor stuk lieve en kundige vrouwen!

Wat een super fijne praktijk met stuk voor stuk lieve en kundige vrouwen!
Na een fertiliteitstraject waren wij eindelijk in verwachting. Voor ons waren de controles altijd spannend, maar wat werden we altijd gerustgesteld! Erg fijn dat je met alles bij ze terecht kan & er is altijd een luisterend oor.
Toen onze 20 weken echo “slecht” bleek stonden ze altijd voor ons klaar, dit hebben wij als zeer waardevol ervaren. Helaas kon geen van deze lieve dames bij mijn bevalling in het Isala aanwezig zijn, maar in de kraamweek kwamen ze gelukkig wel langs bij mij & onze gezonde zoon :)!
Ik ben enorm dankbaar voor en blij met alle steun & de betrokkenheid die ik heb mogen ervaren tijdens mijn zwangerschap!

Eva en Johan