Maak kennis met de verloskundigen

 

Marjolein Petersen

Sinds 2008 ben ik werkzaam als verloskundige. Na mijn afstuderen kon ik vrijwel direct aan de slag in Harderwijk. Voor mij heel bijzonder omdat Harderwijk tevens mijn geboorteplaats is en ik mij hier altijd erg thuis heb gevoeld.

Lees verder

Linda Kamphorst-Pit

Ik ben sinds 2000 werkzaam als verloskundige in Harderwijk, waar ik het goed naar mijn zin heb. Ik ben getrouwd en heb twee zoontjes Martijn (juni 2004) en Ruben (november 2005). Naast het spreekuur, de bevallingen en de kraamvisites maak ik ook de echoscopieën in de praktijk.

Lees verder

Aarda van Zanten- van den Hardenberg

Sinds 2007 werk ik met veel plezier als verloskundige in Harderwijk. Ik vind het fantastisch om de zwangere en haar partner te begeleiden en bij te staan in een zeer bijzondere fase in hun leven; de periode van zwanger zijn en de geboorte van een baby.

Lees verder

Marloes Lieman

  Na bij verschillende verloskundigenpraktijken waargenomen te hebben ben ik sinds april 2015 vast bij verloskundigenpraktijk Harderwijk aan de slag en dat bevalt (letterlijk en figuurlijk) uitstekend. Ik ben zelf geboren en opgegroeid in Ermelo, dus het werken in deze regio voelt heel vertrouwd. Ik wist al snel dat ik werk wilde gaan doen waarbij het […]

Lees verder