Praktijknieuws

Het laatste nieuws van Verloskundigenpraktijk Harderwijk

Zwangerschapsverlof Marjolein.

 

Graag stellen we aan jullie voor Annerieke Bijnagte. Annerieke zal bij ons komen werken tijdens het zwangerschapsverlof van Marjolein. Ze is al gestart in de praktijk.

Jullie kunnen haar tegenkomen tijdens de spreekuren, diensten en bevalling. Annerieke ziet er naar uit jullie te ontmoeten!

Rebecca Jansen 4e jaars student verloskunde

13 maart 2018

Graag willen we aan jullie voorstellen onze 4e jaars student verloskunde Rebecca Jansen. Het is mogelijk haar tegen te komen tijdens de spreekuren de bevalling en het kraambed. Voor het begeleiden van de bevalling door Rebecca wordt toestemming gevraagd door de verloskundige. Indien jullie er bezwaar tegen hebben dat ze aanwezig is geef dit dan […]

Lees verder

Inwerkperiode Annerieke

5 januari 2018

Aankomende maand kunnen jullie Annerieke tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling of kraamvisites. Ze wordt door ons ingewerkt om de vervanging tijdens de vakantieperiode op te vangen.

Lees verder

Eerste baby van 2018

2 januari 2018

GELUKKIG NIEUWJAAR!   Het was een drukke nacht voor Linda! Om 23:15 zette ze de laatste baby van 2017 op de wereld en op 1 januari om 01:20 kwam Rik, de eerste baby van Harderwijk, vliegensvlug ter wereld. Zowel Rik en ouders Angelique en Henk-Jan maken het goed en uiteraard is grote zus Eva enorm […]

Lees verder

Contracten met alle zorgverzekeraars

27 december 2017

Als praktijk hebben we met alle verzekeraars een contract afgesloten voor 2018. Dit betekent dat de door ons geleverde basiszorg volledig wordt vergoed door deze verzekeraars.

Lees verder

Fijne kerstdagen!

22 december 2017

Wij wensen iedereen hele fijne en gezellige feestdagen toe. Uiteraard zijn we voor spoedgevallen en bevallingen ook tijdens deze dagen gewoon op het spoednummer (0651288640) bereikbaar.  

Lees verder

start 1e centering groep op 14 september

7 september 2017

We starten onze 1e centering pregnancy groep op 14 september. Het zijn 10 bijeenkomsten van 2 uur en deze vinden plaats op de Johanniterlaan. Het betreft een groep van 8 zwangeren en de eerste groep wordt geleid door Linda Kamphorst (verloskundige) en Esther Jongsma (assistente) Het programma dat we bieden is ontwikkeld voor zwangeren die […]

Lees verder